Tjenester

Anleggstransport

Vi har et stort utvalg tippbiler med hengere. Vi utfører det meste innen tippoppdrag, fra enkle gruslass til store anleggsjobber!

Kranbil

Vi disponerer flere kranbiler med ulik kapasietet opp til 74 tonnmeter. Vi kan løfte alt fra hus til båter. Kontakt oss for mer informasjon.

Budbil

Vi har budbiler både med og uten løftelem. De kan befrakte dine hastevarer til hvor du vil når du vil. Vi kjører i Akershus og Viken.

Containerutleie

Størrelser er fra 8-45 kubikk. Normal størrelse for for eksempel hage rydding er 10 kubikk. Vi har avfallscontainere og liftbil. 

Gravemaskiner

Vi besitter ulike typer gravemaskiner. Fra 8 tonn til 30 tonn. Vi graver for både privat- og bedriftsmarked. Kontakt oss i dag.

Dieselservice

Anlegget er en ubemannet stasjon hvor du får både avgiftsfri og avgiftsbelagt diesel hele døgnet. Kontakt oss hvis du ønsker å vite mer.

Har du spørsmål eller ønsket er uforpliktende tilbud?

Kontakt oss

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle