Om oss i Transportsentralen Indre Østfold

Transportsentralen Indre Østfold er spesialisert på anleggstransport og har økt omsetningen fra 34 til 75 millioner kroner på bare 8 år. I dag har Transportsentralen 18 eiere, men har langt flere biler og maskiner tilknyttet sentralen. De har store kunder som Sarpsborgselskapet Park & Anlegg, NCC og Sandefjordselskapet Carl C Fon. Fortsatt er de engasjert i utbyggingen av E18 gjennom Østfold, og vil trolig være det i mange år framover.

Les enda mer om oss hos Næringsliv fra Viken Media


Transportsentralen Indre Østfold har et stort utvalg tippbiler med hengere. De utfører de fleste typer tippoppdrag - fra enkle gruslass til store anleggsjobber. De disponerer også flere kranbiler med ulik kapasitet opp til 28 tonnmeter og ulike typer gravemaskiner fra 8 tonn til 30 tonn.

Sentralen har budbiler både med og uten løftelem. De kan frakte hastevarer hvor som helst og når som helst. Alle skapbilene er utrustet med bakløfter. De trafikkerer Akershus, Oslo og Østfold og har daglig rute mellom Indre Østfold og Oslo.TIØ leier også ut avfallscontainere fra 8-35 kubikkmeter. Disse kan benyttes til transport av avfallsprodukter, flis, bark, gravemasser, sand og singel, maskiner og mye mer.


E18 prosjektet

På veien når E18 ble bygget i Indre Østfold


E18 prosjektet

På veien når E18 ble bygget i Indre ØstfoldTrenger du hjelp til transportoppdrag?


Kontakt oss