Vår historie

Kort om vår historie

Vårt aksjeselskap ble etablert i 1982 av 50 lastebileiere i Indre Østfold. På den tid var mobiltelefonen lite utbredt og på grunn av at den kostet en formue, var det nesten ingen som hadde råd til å investere i en slik. Følgelig var lastebileierne lite tilgjengelig for kundene på dagtid. Dette var en av hovedgrunnene til at Transportsentralen ble startet.

Transportsentralen anskaffet derfor et radiosamband som gjorde det mulig å ha trådløs kontakt med bileierne, men etter hvert har mobilen tatt over for radiosambandet. Fra 1982 og til 2005 var vi lokalisert inntil E18, men p.g.a. ny motorvei måtte vi flytte til vår nåværende forretningsadresse i Moreneveien.

I 2005 flyttet vi hele kontoret fra gamle adressen vår, til den nye. Det ble en flott tur med hele kontoret (bygningen) på tur med oss.

Fra 2013 har vi hatt flott beliggenhet med nye kontorer på Moreneveien.

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud?

Kontakt oss

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle